Wat zeggen klanten over Plate?

Klanten helpen met Website Plate

Bijna 200 bedrijven in Nederland maken inmiddels gebruik van Plate. Zij maken Plate tot een succes en dankzij hun gebruikerservaringen kunnen wij Plate steeds beter maken. Als je Plate niet gebruikt, is er een probleem. Je hebt of geen tijd, geen zin, of je wordt beperkt omdat het te moeilijk is. Aan die eerste twee problemen kunnen wij weinig doen (wij geven je overigens graag een schop onder je kont). Het laatste probleem is echter volledig aan ons te wijten.

Een ondernemer vertelde ons eens: “Het plaatsen van een bericht op mijn website moet net zo makkelijk zijn als het plaatsen van een bericht op Facebook”.  Hij heeft gelijk. Hoe meer beperkingen wij weghalen, hoe leuker het wordt om in je online ‘winkel’ te werken en hoe beter je kunt communiceren met je doelgroep. En als je online succes hebt, worden wij vrolijk.

De onderstaande ondernemers toveren elke dag een lach op ons gezicht. Zij zijn de reden dat wij met Plate zijn begonnen. 

'Ik ben zeker geen held met computers'

Karel Post:

“In een jaar tijd ben ik best wel veranderd in mijn denken over het internet. Waar ik eerst niet geloofde in het delen van kennis, ervaring en expertise door bijvoorbeeld een blog ben ik nu helemaal om. Door mijn eenvoudig werkende site is het gewoon leuk je vak en passie uit te leggen aan bezoekers van je website."

'De vindbaarheid hebben we goed voor elkaar'

Mark van de Pol:

"Het belangrijkste van een website is dat je goed gevonden wordt, dat je aanvragen krijgt. Sinds we de nieuwe website hebben, zie ik dat ook terug in de resultaten. Hij converteert beter, is goed vindbaar in Google doordat we steeds meer zoekwoorden toevoegen met blogberichten en nieuwe pagina's. Ik ben er heel blij mee!"

'80% van de omzet komt via mijn websites binnen'

Geurt van Engelen:

“Ik zie op elk moment van de dag hoeveel bezoekers er op mijn sites zijn geweest, op welke termen ze binnenkomen, waar ze vandaan komen en hoelang ze de site bezoeken. Op basis van de bezoekduur kan ik al bijna een inschatting maken of er een bestelling of contactaanvraag volgt. Het is verslavend!”

'Ik wil het zelf doen, omdat snelheid belangrijk is'

Dick Achterberg:

“Ik voeg complete pagina’s toe in een paar minuten, ik kan echt alles zelf doen. Hiervoor had ik een website die ik zelf niet kon beheren. Ik voel mezelf een halve computerleek, maar omdat Plate zo eenvoudig is, kan ik er zelfs mee werken."

klantverhaal petra kinderrouwkleding

'Zonder mijn website was dit niet gelukt' 

Petra Bleijenberg:

“Deze week heb ik 4 jurkjes verkocht. Mijn klanten komen uit heel Nederland: Enschede, Krabbendijke, Strijen. Toen ik me inschreef bij de KvK vroegen ze mij: ‘Hoeveel klanten denk je te krijgen in je eerste jaar?’ 25 klanten zei ik, dan ben ik tevreden. Ik ben op de goede weg.”

lars de jong videograaf

'Het is een investering die zichzelf terugbetaalt'

Lars de Jong:

"Vroeger verzorgde ik zelf de vormgeving en inhoud van mijn website dankzij basiskennis van HTML. Dit scheelde in de kosten, maar had als nadeel dat je vaak een hele middag bezig was om een aanpassing te maken. Nu betaal ik meer dan voorheen, lees waarom..."

john en hanny melkrobot

'Ik zou Plate zeker aanraden bij andere ondernemers!'

John van Hal:

"Voor de techniek hoef je het niet te laten en er is goede ondersteuning. Op je website verkoop je jezelf en dat moet je altijd zelf doen, lijkt mij. Het grote voordeel van Plate is dat je snel en makkelijk je website kan veranderen."