Hoe ziet Plate eruit?

De eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt voor je winkelpand, in klantgesprekken en ook voor je website. De uitstraling van je website heeft grote invloed op het gedrag van bezoekers op je website. Hoe zorg je nou dat die bezoeker uiteindelijk contact met je opneemt? Het samenspel van vormgeving en inhoud bepaalt of een bezoeker zich prettig voelt op je website. Plate helpt je om de juiste snaar bij je doelgroep te raken. Voor de vormgeving bieden wij drie mogelijkheden.

1. Een ontwerp van Plate

De designers van Plate hebben verschillende ontwerpen gemaakt waar je uit kunt kiezen voor je website. Kies een ontwerp van Plate en je bent binnen een paar minuten je website aan het vullen. Klik hier voor meer informatie

2. Een ontwerp van een designer

Er zijn professionele designers over de hele wereld, die het leuk vinden om mooie ontwerpen te maken en die met ons te delen. Wij kunnen een ontwerp voor je zoeken dat helemaal bij je past. Klik hier voor meer informatie

3. Een ontwerp op maat

Misschien heb je een uitgesproken mening over hoe je nieuwe website eruit moet zien. Je vindt dat een ontwerp een verlengstuk is van je imago en je ziet het als uitdaging om het design van je website te gebruiken om bezoekers te verleiden zaken met je te doen. Klik hier voor meer informatie

1. Een ontwerp van Plate

De designers van Plate hebben verschillende ontwerpen gemaakt waar je uit kunt kiezen voor je website. Kies een ontwerp van Plate en je bent binnen een paar minuten je website aan het vullen.

Misschien denk je nu: ‘Ja maar als iedereen hetzelfde ontwerp heeft, hoe kan ik mij dan onderscheiden?’. Dat is een begrijpelijke vraag. Gelukkig hebben wij daar over nagedacht. Je kunt namelijk zelf of met hulp van een partner je ontwerp volledig aanpassen naar de stijl van je bedrijf, met andere lettertypes, kleuren, mooie foto’s en andere elementen die zorgen voor de gewenste uitstraling.

Trouwens, weet je dat je voor een ontwerp van Plate geen startkosten betaalt? Bekijk de prijzen. Combineer de voordelen van lage kosten en snel starten met de vrijheid om je website een unieke uitstraling te geven. Benieuwd hoe klanten onze ontwerpen gebruiken? Vraag ons om een aantal voorbeelden. Overtuigd? Neem contact met ons op, kies je ontwerp en ga direct met je website aan de slag.  

2. Een ontwerp van een designer

Er zijn professionele designers over de hele wereld, die het leuk vinden om mooie ontwerpen te maken en die met ons te delen. Wij kunnen een ontwerp zoeken dat helemaal bij je past.

Ook binnen deze optie zijn er meerdere bedrijven en organisaties, die gebruik maken van hetzelfde ontwerp. Je hoeft je echter geen zorgen te maken als een Nepalese schoenmaker hetzelfde ontwerp heeft als jij. Daarnaast kun je ook dit ontwerp volledig aanpassen in de stijl van je bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat je het ontwerp makkelijk kunt aanpassen, moeten wij het installeren op Plate. Dat kost 1-2 dagen, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Voor de installatie betaal je eenmalig een bedrag tussen de € 1000,- en € 1500,-.

Combineer de voordelen van een professioneel ontwerp met het gebruikersgemak van Plate. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

3. Een ontwerp op maat

Misschien heb je een uitgesproken mening over hoe je nieuwe website eruit moet zien. Je vindt dat een ontwerp een verlengstuk is van je imago en je ziet het als uitdaging om het design van je website te gebruiken om bezoekers te verleiden zaken met je te doen.

Herken je je in het bovenstaande verhaal? Dan is een uniek ontwerp waarschijnlijk de beste oplossing. Je kunt zelf een designer inschakelen voor het ontwerp, of Plate vragen om één van zijn partners in te schakelen. Houd er wel rekening mee dat een eigen ontwerp extra kosten met zich mee brengt, zowel voor het ontwerpen van je website als het installeren van het ontwerp op Plate.

Als je zelf een designer inschakelt, is het belangrijk om Plate vroeg in het ontwerptraject te betrekken om te voorkomen dat er problemen ontstaan bij het installeren. Het zou zonde zijn als er bepaalde elementen in het ontwerp niet omgezet kunnen worden naar Plate. Wil je meer informatie over een eigen ontwerp of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Klanten over Plate:

Karel Post:

“In een jaar tijd ben ik best wel veranderd in mijn denken over het internet. Waar ik eerst niet geloofde in het delen van kennis, ervaring en expertise door bijvoorbeeld een blog ben ik nu helemaal om. Door mijn eenvoudig werkende site is het gewoon leuk je vak en passie uit te leggen aan bezoekers van je website."