Partner worden van Plate?

Plate werkt voor de ontwkkeling van de websites van zijn klanten samen met partners, veel ondernemers kunnen het namelijk niet alleen. 

Plate werkt samen met...

Developers

Maak websites voor je klanten op het CMS van Plate. Bouw je eigen thema en zet updates live met de Plate Theme Tool.

Content Creators

Schrijf ijzersterke en conversiegerichte productteksten, maak prachtige projectfoto's en help ondernemers bij het vertellen van hun verhaal.

Online Specialisten

Denk een gedegen online strategie uit voor klanten van Plate en stop je kennis rechtstreeks in onze SEO-tool.

Nog geen afbeelding.

Meld je aan als partner


Meld je aan als partner!

Wie zijn al partner van Plate?

daily creations partner plate

Een design op maat?

Wil jij ook zo'n mooie website als Veldhuis & Kemper? Daily Creations is een creatieve studio, die zich specialiseert in het ontwerpen van gebruikersvriendelijke digitale producten. Plate werkt graag samen met Daily Creations voor gave websites die goed werken.

lyjanne bonsink kroek woord en creatie

IJzersterke webteksten met hulp van Woord&Creatie

Jouw bezoekers verleiden met krachtige webteksten? Hoger scoren in Google? Meer contactaanvragen via je website binnenhalen? Woord&Creatie helpt je graag verder! De persoon achter dit bureau is Lyjanne Bonsink, een tekstschrijfster en communicatieprofessional met de kritische blik van een academica en de originaliteit van een creatieveling. Haar sterkste punt? Webteksten schrijven die scoren!

basic-david

Jouw verhaal vertaald naar een sterke website?

Het internet staat vol met om aandacht schreeuwende websites: er lijkt niets nieuws meer onder de zon, of toch wel? VersGemerkt helpt je om je verhaal, hetgeen wat jou en je bedrijf uniek maakt in de markt, te vertalen naar een sterke website, huisstijl, logo en andere visuele communicatie. Plate werkt graag met VersGemerkt samen om mooie, effectieve websites te maken.

Screen Shot 2016-04-25 at 20.24.13

Heb je al gedacht aan video? 

Met een video kun je je onderscheiden van de rest! Eén beeld meer zegt dan 1000 woorden, kun je nagaan wat voor verhaal er verteld kan worden in 1 minuut video. Lars de Jong Video’s is er van ontwerp tot aan realisatie van video. Creatief, origineel en meedenkend.

caroline-de-vente-media

Pakkende teksten en haarscherpe beelden

De Vente Media vat het onderscheidende karakter van je bedrijf in pakkende teksten en haarscherpe beelden. Als expert op het gebied van videomarketing, webteksten en zoekmachineoptimalisatie (SEO) staat eigenaar Caroline de Vente te trappelen om je te helpen bij je online vindbaarheid en positionering!

Foto-illustratie Peter Mulder

Creatie + vormgeving, webdesign + online media, fotografie + film

Interface Communicatie is een reclamebureau in Ede. We werken voor zowel landelijke als regionale opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld de KNHS, het CDA, de KNSB, gemeente Ede, gemeente Barneveld en Cultura. Voor gemeente Ede maakten we samen met Plate de website btdevallei.nl en voor Cultura zomerbriesede.nl. Met de specialisten van Plate is het goed samenwerken. Snel, flexibel, meedenkend en nauwkeurig. Daar houden we van. Met Plate als CMS krijgen we een smaakmakende website geserveerd.