Wat krijg je?

Ben je al op de pagina Wat heb je nodig geweest? Daar lees je wat een website anno 2017 allemaal nodig heeft om je bedrijf online succesvol te maken. Op deze pagina maak je kennis met Plate, ons CMS waarmee je je website maakt en beheert zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Je kunt Plate vergelijken met een bord. We schenken vaak weinig aandacht aan ons bord tijdens het eten, maar het bord is enorm belangrijk. Het zorgt voor sfeer, hygiëne, een bord maakt je eten smaakvoller. Uiteindelijk gaat het om het gerecht wat je krijgt opgediend, maar de randvoorwaarden moeten top zijn. Zo is het ook met je website. Met Plate bieden wij jou een betrouwbare basis voor je online succes, zodat jij alle ruimte krijgt om een smaakvolle website te maken.

Wat-heb-je-nodig-website

1. Een uiterst eenvoudige oplossing

Plate vindt dat het oorspronkelijke CMS zijn beste tijd gehad heeft. Er is teveel gedacht vanuit de techniek en te weinig vanuit de klant. Het woord ‘Content Management Systeem’ roept allerlei vragen op en beperkt je om online succesvol te zijn.

Met Plate krijg je een website waarmee je vertrouwd raakt met online succes voor je bedrijf of organisatie. Je bent niet meer afhankelijk van je webmaster, maar hebt volledige vrijheid om je pagina’s zelf in te vullen. Je past teksten simpelweg aan door er op te klikken. Wijzigingen die je maakt zijn direct zichtbaar. Tekst, afbeeldingen en filmpjes sleep je eenvoudig naar de juiste positie.

2. Een site die goed gevonden wordt

Als we Plate weer vergelijken met een bakplaat, ben jij degene die ervoor moet zorgen dat mensen die heerlijke koek gaan eten. Dat geldt ook voor de informatie op je website: heb je weinig te melden, dan ben je niet interessant voor bezoekers en ook niet voor zoekmachines. Bied je meerwaarde ten opzichte van je concurrenten, dan zullen zoekmachines je daarvoor waarderen. Je moet autoriteit opbouwen binnen je branche, zowel offline als online.

Lees verder

3. Gebruiksgemak

Plate zet de gebruikerservaring voorop. We zien dagelijks erg veel ondernemers stuntelen met verouderde en complexe systemen. Die tijd is voorbij. 

Meer over gebruiksgemak

4. Delen

Benieuwd hoe je omgeving reageert op die heerlijke koek die je gemaakt hebt? Wat je met Plate maakt, moet je kunnen delen.

Meer over delen

5. Omzet

Als ondernemer snap je als geen ander dat de terugverdientijd van een investering belangrijk is. Met Plate ben je snel uit de kosten.

Meer over omzet

6. Rijker

Plate voert frequent updates uit aan je website, zonder daar kosten voor te rekenen. Dat is zorgeloos online ondernemen. 

Meer over updates 

7. Leesbaar

Plate is responsive. Wat een moeilijk woord! Het komt er simpelweg op neer dat je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de bezoeker.

Meer over leesbaar

8. Snelheid

Wanneer moet je site live zijn? Morgen? Later deze week of eind van de maand? Geen probleem! Je kunt namelijk direct beginnen.

Meer over snelheid

9. Uitstraling

Plate werkt samen met ontwerpers die mooie designs maken, die je kunt aanpassen naar de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Meer over uitstraling 

10. Oplossing

Plate houd je niet langer tegen om succesvol te zijn op internet. Je gaat zelf invloed uitoefenen op je online succes.  

Ontdek meer over Plate

Vind je het een prettige gedachte om de touwtjes in handen te krijgen, of beangstigt je dat juist? Laat je eens overtuigen door één van onze klanten op de pagina Wie gebruikt Plate al?.

Ben je benieuwd hoe je website er uit kan zien? Ga dan snel naar de pagina Hoe ziet Plate er uit?. Weten wat de kosten van Plate zijn? Kijk dan op de pagina Wat kost Plate?.


Klanten over Plate:

Dick Achterberg:

“Ik voeg complete pagina’s toe in een paar minuten, ik kan echt alles zelf doen. Hiervoor had ik een website die ik zelf niet kon beheren. Ik voel mezelf een halve computerleek, maar omdat Plate zo eenvoudig is, kan ik er zelfs mee werken."